Välkommen att besöka hela familjens Köpmannamässa!

Den nya KöpmannaMässan är här! Den förnyade mässan erbjuder besökarna många nya upplevelser. Här finns mycket att se och göra för hela familjen. Här är de tre viktigaste förbättringarna som besökarna kan njuta av:

1. TIDIG HÖST EN LOCKANDE TIDPUNKT
KöpmannaMässans nya tidpunkt infaller lägligt vid semestersäsongens slut när vardagen åter rullar igång. Här hittar du många goda idéer för vardagen, inspiration till nya upplevelser och kan samla krafterna inför hösten. Den nya tidpunkten för mässan gör det möjligt att tillbringa mässdagen såväl ute som inne.

2. FRÄSCH OCH MODERN MÄSSHALL
Den nyligen renoverade hallen erbjuder snygga, moderna utrymmen och utmärkta kaffe- och restaurangtjänster samt allt som behövs för en lyckad mässa. Hallen är indelad i två för att skapa trivsamma montrar och fina utrymmen för program. Även familjens yngsta trivs på mässan!

3. BEKANTA TEMAN, NYA INSPIRERANDE NAMN
KöpmannaMässans temaområdena förblir desamma, men har döpts om för att bättre beskriva mässans utbud. Montrarna delas in enligt tema så att det är lätt att hitta de företag som intresserar just dig.

VARFÖR BESÖKA MÄSSAN?
Mässan är det mest sociala mediet i världen. På mässan möter du intressanta representanter för olika företag personligen, får mer information om dina intressen och kan plocka med dig de bästa idéerna hem.

Mässan är ett utmärkt tillfälle att:
• Testa intressanta produkter
• Få information om nya produkter och tjänster
• Tillbringa en trevlig dag med familjen
• Fynda bland mässerbjudandena
• Knyta nya kontakter och nätverka
• Få nya idéer och inspiration
• Njuta av den livliga stämningen.

Jakobstadsregionen är känd för sin goda gemenskap och KöpmannaMässan är inget undantag. Den positiva och välkomnande stämningen möter dig redan vid dörren till mässhallen!