Den nya KöpmannaMässan är här!

För utställare erbjuder den förnyade mässan många nya möjligheter. Här är de tre viktigaste förbättringarna som lyfter fram kunnandet i regionen mer effektivt:

1. TIDIG HÖST EN LOCKANDE TIDPUNKT
Vid skördetid är sommaren i färskt minne och en känsla av höst hänger i luften – KöpmannaMässans nya tidpunkt kommer lägligt vid början av den nya säsongen! På mässan kan du presentera nya kollektioner, sälja slut de gamla, ge positiva intryck, knyta kontakter och göra affärer.

2. FRÄSCH OCH MODERN MÄSSHALL
Den mångsidiga mässhallen erbjuder utmärkta möjligheter för utställarna. Den nyligen renoverade hallen erbjuder snygga, moderna utrymmen och utmärkta kaffe- och restaurangtjänster samt allt som behövs för en lyckad mässa.

Nu kan du även boka en plats utomhus för maskiner, båtar och andra större fordon som överstiger hallens viktbegränsningar. Den nya tidpunkten för mässan gör det möjligt att tillbringa mässdagen utomhus.

3. BEKANTA TEMAN, NYA INSPIRERANDE NAMN
KöpmannaMässans teman förblir desamma, men har döpts om för att bli mer inspirerande. Temaområdena skapar i sig själv lockande föreställningar och uppmuntrar besökarna till att besöka mässan.

VARFÖR DELTA I MÄSSAN?
Mässan är det mest sociala mediet i världen. Ett välplanerat mässdeltagande ger resultat även länge i efterhand. När du deltar i mässan kommer i synnerhet lokala besökare att lägga dig på minnet.

Mässan är ett utmärkt tillfälle att:
• Sälja produkter och tjänster
• Knyta kontakter
• Skapa ett kundregister
• Upprätthålla kundrelationer
• Lansera nya produkter
• Göra ditt varumärke mer känt

SÅ HÄR LYCKAS DU:
Sätt upp ett klart mål för mässan, planera med omsorg och försäkra dig om att ditt företag representeras av dina bästa försäljare. Hitta på ett programnummer för besökarna vid din monter. Se till att din monter hålls snygg och välkomnande under hela mässdagen. Var inte blyg, utan sök aktiv kontakt med besökarna.

Marknadsför ditt mässdeltagande i förväg och använd dig av evenemangets logga och banner. Bjud in dina kunder till din monter med ett nyhetsbrev, en e-postkampanj eller via sociala media. Din egen aktivitet i kombination med mässarrangörens marknadsföring garanterar att besökarna strömmar till. Kom även ihåg eftermarknadsföringen efter mässan!