Tervetuloa vieraaksi koko perheen Kauppiasmessuille!

Uudet KauppiasMessut ovat täällä! Messujen uudistus tarjoaa kävijöille monipuolisesti uusia elämyksiä. Nähtävää ja koettavaa riittää koko perheelle, aina vauvasta vaariin. Tässä kolme tärkeintä muutosta, jotka KauppiasMessujen uudistus tuo tullessaan kävijöille:

1. ALKUSYKSYN HOUKUTTELEVA AJANKOHTA
KauppiasMessujen uusi ajankohta osuu sopivasti lomakauden lopun ja arjen aherruksen alun vaihteeseen. Messuilta löydät monipuolisesti ideoita arkeen, inspiraatiota elämyksiin ja uutta puhtia tulevaan syksyyn. Uudistuneen ajankohdan myötä nautit messuista miellyttävästi niin ulkona kuin sisätiloissakin.

2. RAIKAS JA MODERNI MESSUHALLI
Hiljattain remontoitu hallikokonaisuus tarjoaa messuille siistit ja modernit tilat, loistavat kahvila- ja ravintolapalvelut sekä kaiken tarpeellisen onnistuneeseen messukokemukseen. Kahteen osaan jaettu messuhalli tarjoaa viihtyisät puitteet messuosastoille sekä loistavat tilat ohjelman järjestämiselle. Perheen pienimmätkin viihtyvät mainiosti messuilla!

3. TUTUT TEEMAT, UUDET INSPIROIVAT NIMET
KauppiasMessujen aihepiirit säilyvät samoina, mutta teema-alueet ovat saaneet uudistuneen muodon, joten ne kuvastavat aiempaa paremmin messujen tarjontaa ja mahdollisuuksia. Messuosastot on jaettu teemoittain, minkä ansiosta hallissa on helppo navigoida juuri itseä kiinnostavien yritysten luokse.

MIKSI MUKAAN MESSUILLE?
Sanotaan, että messut ovat maailman sosiaalisin media, eikä suotta. Messuilla pääset kohtaamaan kasvotusten kiinnostavien yritysten edustajia, kuulemaan lisää itsellesi ajankohtaisista asioista ja löytämään uusia ideoita omaan elämään.

Messut ovat mainio tilaisuus:
• Kokeilla kiinnostavien yritysten tuotteita
• Saada tietoa uusista brändeistä ja palveluista
• Viettää mukava päivä perheen kanssa
• Hyödyntää messutarjouksia
• Luoda uusia kontakteja ja verkostoja
• Löytää uusia ideoita ja inspiraatiota
• Nauttia vauhdikkaasta messufiiliksestä

Pietarsaaren seutu on tunnettu hyvästä yhteishengestään, eivätkä KauppiasMessut ole tämän suhteen poikkeus. Positiivinen ja toisia kannustava tunnelma on aistittavissa jo heti messuhallin ovilla!